От съответния производител трябва да се чекне за кой размер на колко J джанта пасва. Може да си мислите , че всичко заспива и седи добре, но в действителност има неща които са от голямо значение и не се забелязват. Като например контактната площ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
размер на гуми
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kalata8ще имам ли проблеми ако сложа 195/60/15 отпред на мойта 145ца защото ми дадоха 2 такива когато я взех? Сега и 4те са 195/55/1597' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Някакви съществени разлики във вървенето и разхода или нещо друго имаше ли? Не че много ме притеснява,но да знам.Отзад 205 ,отпред 195 така май ще направя.[/quote]
ами колега аз съм в момента с 195/60/14 и да ти кажа поне аз си чувствам количката малко по тромава но то тва само шофьора си го усеща, и ми качи разхода с около 400-500мл.но не е кой знае какво, а когато искам да я гонкам бухам 175/60/14 и отлитамхахах
обаче 205-ци гуми може и да опират, тряа да провериш, пък и съм чувал че не е хубаво да са различни размери отзад и отпред
Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
i dvete begachki
Comment
-
Първоначално публикувано от RaggaJungle...обаче 205-ци гуми може и да опират, тряа да провериш, пък и съм чувал че не е хубаво да са различни размери отзад и отпредИначе 15-ките не опират, ама с неподходяща джанта може и те да опрат, знам ли
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment